Realmac Software

Welcome to the RapidWeaver Community Forums, where you can chat with RapidWeaver users from around the world!

Neukládá zm

jirkajirka Praha, Czech RepublicPosts: 81Members
Zdravím . Mám problém soubor neukládá zm
Jiri Stejskal

Comments

• renadrenad SlovakiaPosts: 574Members
    Mal som podobný, resp. presne tento istý problém ... so súborom nešlo absolútne nič urobiť, teda presne to isté !
    Vyriešil som to tak, že som vytiahol 2 dni starú zálohu - a do nej som som nakopíroval "nové veci", presnejšie na jednom monitore som mal jeden súbor, na druhom monitore druhý súbor - a postupne som poprenášal texty, fotky, atď ...

Našťasie som toho nemal veľa ... ale stale platí: zálohovať cez TimeMachine, človek tak príde maximálne o jednu hodinu práce :) a to sa dá prežiť.

Ešte snáď doplním len toľko, že keďže som nemal veľa zmien (a hlavne som ich ako tak ešte mal v pamäti) tak som v podstate ani moc nehľadal príčinu, prečo to vzniklo, a ako by sa to dalo napraviť.
  • jirkajirka Praha, Czech RepublicPosts: 81Members
    on 1286160360:
    Mal som podobný, resp. presne tento istý problém ... so súborom nešlo absolútne nič urobiť, teda presne to isté !
    Vyriešil som to tak, že som vytiahol 2 dni starú zálohu - a do nej som som nakopíroval "nové veci", presnejšie na jednom monitore som mal jeden súbor, na druhom monitore druhý súbor - a postupne som poprenášal texty, fotky, atď ...

Našťasie som toho nemal veľa ... ale stale platí: zálohovať cez TimeMachine, človek tak príde maximálne o jednu hodinu práce :) a to sa dá prežiť.

Ešte snáď doplním len toľko, že keďže som nemal veľa zmien (a hlavne som ich ako tak ešte mal v pamäti) tak som v podstate ani moc nehľadal príčinu, prečo to vzniklo, a ako by sa to dalo napraviť.
    Ano, to s tím kopírováním budu zítra d
    Jiri Stejskal
  • alunaaluna Czech RepublicPosts: 49Members
    Dobrý den!
    Zkuste v tom souboru ješt
  • jirkajirka Praha, Czech RepublicPosts: 81Members
    Dobrý den. To jsem samoz
    Jiri Stejskal
  • MartinLMartinL Prague, CZPosts: 396Members
    Zdravím!

- Vypnuté stránky se mohou také m

Leave a Comment