Realmac Software

Welcome to the RapidWeaver Community Forums, where you can chat with RapidWeaver users from around the world!

e-shop

abibaabiba Posts: 8Members
edited April 2012 in Czech and Slovak
Dobrý den,

hledám plug-in, stacks na tvorbu obchodu. Zatím co jsem našel, tak bylo vše po produktech a vše společně a já bych potřeboval abych na jedné stránce vybral materiál, na další stránce tvar, na další případně další dodělávky a na té poslední aby se došlo k objednávce a mezitím aby třeba v sidebaru bylo vidět co jsem si v předchozích krocích vybral a byla vidět průběžná cena.
Nejednalo by se o velký e-shop, na každé stránce by bylo max. 20 položek.

Děkuji za radu.

Comments

• renadrenad SlovakiaPosts: 575Members
    edited April 2012
    Obávam sa, že toto ku dnešnému dňu nie je možné ...

Ale bolo by možné nasledovné on-line riešenia "Ecwid" - teda on-line obchod a následné zakomponovanie do RW stránok, prípadne zakomponovanie free riešenia e-shopu "OpenCart".

Na stránkach Rapid Insights sú k dispozícií návody pre e-shopy "OpenCart" a "Ecwid". Osobne som OpenCart skúšal, ale nakoniec som sa rozhodol pre iný e-shop. Nájdeš tam aj demo obchodu.
    Je tam aj demo pre Ecwid, ale zdá sa, že momentálne je pre údržbu nedostupné. Demo je ale k dispozícií na stránkach Ecwid-u.

Veľa šťastia !!!
  • abibaabiba Posts: 8Members
    Děkuji za odpověď. A mohu se zeptat pro jaký jiný shop jsi se rozhodl?
    Mě by nakonec stačilo mít shop pro cca 20 položek na jedné stránce a nijak bych to dál nerozděloval, ale pořád nemohu najít vhodný stack na tvorbu shopu, jelikož bych potřeboval aby se u toho dal ještě nahrát soubor od zákazníka (to bych právě řešil pomocí stacku).

Jaký stacks se vám osvědčil, když nechcete dělat velký shop, ale máte jen pár položek?

Děkuji
  • abibaabiba Posts: 8Members
    Tak jsem začal pracovat s rapidcartem, ovládání je velmi přehledné, navíc když mám pár položek, tak není problém to nějak dát dohromady.

Co mi dělá nějvětší starosti je, platební proces. jelikož v nastavení pro českého zákazníka neznalého angličtiny nastavím leda direct order aby leda odeslal platbu bankovním převodem, ale schází mi možnost nastavení platby kartou aby to bylo srozumitelné pro českého zákazníka. Přes PayPal by to mohlo někoho odradit.

Jak to řešíte vy?
  • renadrenad SlovakiaPosts: 575Members
Sign In or Register to comment.