RW 7.1.7 crashes when uploading or exporting a website


(jcollin) #1

Just installed Version 7.1.7 (18375) and crashed. Tested server - “The credentials entered appear to be valid.”. Quit app, published 2 times changes never load on remote server.


(David Gray) #2

Once I have attempted to export a page from preview in 7.1.7 (18375) the problem presented below follows to all pages, in an attempt to export them.


(Dave Farrants) #3

It looks as if you’re trying to export to “My Server” (top right of your pic) - Have you setup an export location under ‘Publishing’?


(David Gray) #4

Thanks Dave, greatly appreciated, unfortunately still not winning as in preview below is the result, for all pages?

David Gray
07973 297 438
Osteopath Buckinghamshire & Oxfordshire
www.davidgray-osteopath.co.uk

DISCLAIMER:
The Information in this e-mail and in any attachments is confidential and intended only for the addressee. If you are not the intended recipient, any disclosure, copying or distribution of this e-mail or any attachments is strictly prohibited. Please tell us if you have received this e-mail by mistake, if so, you must not act on it, copy it or show it to anyone else.

We believe that this e-mail and any attachments are free from any virus or other defects which may affect any computer system, but it remains the responsibility of the recipient to ensure that it is virus free.
David Gray Osteopath accept’s no responsibility for any loss or damage arising in any way from its use.