Unidentified Code appearing in the 'preview' view


(Chris) #1

I have the following code appearing in the top of the preview of my site:

/* */ " /> (function(a,e,c,f,g,b,d){var h={ak:“937241075”,cl:“PG8SCIe8zWIQ89P0vgM”};a[c]=a[c]||function(){(a[c].q=a[c].q||[]).push(arguments)};a[f]||(a[f]=h.ak);b=e.createElement(g);b.async=1;b.src="//www.gstatic.com/wcm/loader.js";d=e.getElementsByTagName(g)[0];d.parentNode.insertBefore(b,d);a._googWcmGet=function(b,d,e){a[c](2,b,h,d,null,new Date,e)}})(window,document,"_googWcmImpl","_googWcmAk",“script”); " /> " />

As a coder, I do not know what this represents so I do not know how to fix it. The preview view keeps crashing as a result. Please I can I have some guidance so I can attempt to fix this.

Thanks.


(Doug Bennett) #2

Without more information it’s hard to tell.
Did you put custom code into your project like Google off-loaded static content?
That’s what that JavaScript looks like to me. If so how did you insert the code? Did you place it inside the JavaScript section of head?
Maybe some screen shots of the code you put into RapidWeaver from where you put it.


(Chris) #3

Thanks for your answer. I have removed all codes. The codes no longer appear on the ‘preview’ view. However, on the ‘preview’ view the site ‘jitters’ preventing me from scrolling down. Occasionally a pop-up box briefly appears when moving between pages stating ‘exporting blog…’?


(Doug Bennett) #4

What version of RapidWeaver and macOS are you running?


(system) #5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.