Archive Problem on RW6


(Gia) #1

Please provide a few details in the following format so we can help you as quickly as possible!

RapidWeaver Version: 6.2.3 (14912)
System Version: 10.10.4
Hardware: 13-Inch MacBook Pro with Retina Display, 2.7GHz Processor, 128 GB SSD Storage, 8GB Memory.

Issue:
When I open the page settings of any theme, in General > Blog Settings, and select “Archive by Year” RapidWeaver 6 creates an archive tree with every year including 2016; back in Rapid Weaver 4, this very option used to create an archive tree with all the years excluded the current one. i.e. until 2015 (2016 would not appear).

Expected Result:
How can I make it hide 2016 in that section? I wish it keeps on working in the same way it used to work back on Rapid Weaver 4. Is there any way I can get the same result on Rapid Weaver 6?

Additional Links:
This page has been done with Rapid Wever 4, and as you can see there’s no 2016 in the Archive column on the right. http://www.blogattelle.it/page5/page5.html


(Brad Halstead) #2

Some people wish to archive by year/month, and in this case it is working perfectly,

2016

  • March
  • February
  • January

2015

  • December

Brad


(Gia) #3

Ok, but then, this behavior is inconsistent with the way RP4 used to work. So, it either used to work badly 2 years ago, or it works inconsistently now.
Either way, I wish there was more control over that feature.


(Brad Halstead) #4

RW4 is 2 versions old… there have been many changes…

Should you wish the ability to control the display of the current year but retain the current years months, submit an enhancement request to support@realmacsoftware.com please :slight_smile:

Thanks
Brad


(Gia) #5

Ok, I will. Thank you,
B.