Help with RWMULTITOOL


(Joshua) #1

can anyone help me as to why my themes are loading up and what I can do to solve this

many thanks

josh


(Rob D) #2

Is your version of RWMultiTool compatible with RW7? I think it should be at least 2.2.2.


(Joshua) #3

its a new rapidwqeaver and I bought rwmultitool literally 2 days ago


(Jason Bostick) #4

I don’t own Multitool but this thread suggests it only works with certain themes:

Also there is this post from their website:

• Why when I launch RWmultitool I don’t see any theme in the theme list of RWmultitool?
Probably there are no editable themes in RapidWeaver folder. Please, make a copy of a Default RW Theme or install a Third Parts Theme.

RWmultitool opens only the Themes placed in the folder named:
/library/application support/rapidweaver in RapidWeaver 5 (RWmultitool for RW5)
/Users/youraccount/Library/Containers/com.realmacsoftware.rapidweaver6/Data/Library/Application Support/RapidWeaver/Themes/ in RapidWeaver 6 (RWmultitool for RW6)

If you want to edit a RW Theme you must first make a copy of it inside RW (Theme Drawer) or place a downloaded third parts theme in that folder.
Note: If you cant see any theme installed in the theme menu, enable “view all themes” check.

The file location is for RW6 but you could try the same process for RW 7


(Joshua) #5

Hi cheers for the help

I am still struggling as im quite new to this but haven’t got any idea on what to do to add the themes into RWMULTIWEAVER

many thanks

josh


(Joshua) #6

http://bltthemes.com/preview/rapidweaver/vertigo/

if my RWMULTITHEME DOESNT WORK does anyone know a CSS code to change the banner on this


(David) #7

Did you try this from your other post: