Here we go again... missing images after updates and other issues

Did all the updates today (been since like Feb since I opened - I’m on 11.3.1 OS), stacks and to Foundation (my illustration site). Open site in RW… and as I ran into the past and believe I posted then -
https://forums.realmacsoftware.com/t/gallery-3-and-lost-images/36354/7
all images are missing… do I have to slog and re-add? - super frustrating. I have not moved folder of images, etc.
NO I have not run “Clean my Mac”.
I’ve slept since I first put the site together but I recall placing images into the RW site file, not linked or whatever the term is for that to avoid this issue - that didn’t work
HELP! Thank you!

Other issue - 2nd site (Nick cates Writer theme - yeah I know dead end now - but hoping it still works). I can see most of it’s images… issue is I can’t save it. Pop up w/ permission issues. I went and checked the locations mentioned, made sure I have permission, etc (I do). Tried saving it multiple places and same thing. Road block and strange?!
HELP again!
I’ve attached a screen shot of the warning (not complete as you have to scroll to see verbose message. We are changing prices on the kennel and need to post so this is highly inconvenient.
I have old versions of sites and app - tried it all - didn’t help…
Screen Shot 2021-06-09 at 5.21.41 PM
Thank you in advance!!

Do I need to submit more info for any help?
Thank you.

The kennel website issue is most pressing, not being able to save (“other issue” above)
2nd half of warning:
Screen Shot 2021-06-10 at 11.29.04 AM

You should probably tag a couple people to help get the post noticed. I’ve tagged @dan, @tpbradley and @Isaiah here as they’re going to likely be your best bet.

1 Like

Thank you!

1 Like

Hmm, looks like it could be a corrupt project file…

Would you be able to email one of the problem projects to dan at Realmac Software dot com so we can take a look at it?

Oh, please reference/link to this forum post so I know what it’s regarding (I get a lot of email)!

Cheers,

Dan

Yes sir! Thank you!

@dan , email sent. I had to send links to files were too large for email.
Thank you, again