RW problem at Lumia 950 with Windows 10


(Aarne Norberg) #1

Is RW compatibile with Lumia 950 running Windows 10? I was testing my new RW7 site made on Endeavor theme. I checked how it looks in different mobiles. It looked good in iPhone, Samsung and Huawei. But in my friend’s Lumia 950 with Windows 10 it looked bad. This is the original theme I tested http://michaeldaviddesign.com/themes/endeavor/ and this image shows how it looked in Lumia https://dl.dropboxusercontent.com/u/23568891/IMG_4067.jpg
Text is terribly big both in portrait and landscape position, so it’s very difficult to read.


(NeilUK) #2

Throw all Microsoft products in the bin. Then retest on a decent product. Sorted! :stuck_out_tongue_winking_eye:


(Aarne Norberg) #3

I see. :wink: But that’s my friend’s phone, only one year old.


(NeilUK) #4

You could try to see if it’s theme specific by viewing demos of other themes on your friend’s phone. If it’s only on the theme you mentioned, contact the developer.

If it’s a Lumia 950 issue, personally, I wouldn’t worry.


(Psalm66_ Ray) #5

Not so sure, Mr. Neil! Apple has been a Great hardware company and the Apple pipeline of great hardware products is withering. Wanted to replace my Retina 2014 Macbook Pro and each new model is worse than the one I currently have! I did look at Microsoft’s Surface Book that combines a laptop and a tablet and a drawing surface (3 in 1) and I see nothing in the Apple line that touches that innovation. This leads to one emerging question: will Rapidweaver run on a PC? Sometimes a great product like Rapidweaver dies because of external trends beyond their control.


(NeilUK) #6

My comment was meant to be tongue in cheek.

I personally haven’t jumped on the “Apple is dying” bandwagon just yet. However, your opinion is yours and I’m not saying you’re wrong.

I just hope I never have to touch any device with Windows on it ever again.


(Aarne Norberg) #7

I checked Tesla Pro https://elixirgraphics.com/previews/tesla-pro/ with my friend’s Lumia. It worked well and looked as good as on my iPhone. Here is a screenshot from Lumia https://dl.dropboxusercontent.com/u/23568891/IMG_4077.jpg
It looks like there is something in the Endeavor theme that causes this trouble.