SOLVED - Stripe from Yuzool - changing fonts/colors on page


(Lisa Sandler) #1

I’m setting up a simple pay form connected to Stripe using @yuzool’s Stripe Stack.
I’ve not yet published, but it’s changing text on my footer on any page I add it to…

Should look like this:

thanks.


(Stuart) #2

Hi @LSPhoto

I’m sure we can resolve this.

Any chance you could publish that page ( hide in menu and if needed give the page a discrete name ), so that we can see what is going on with the styling.

Many thanks!


(Lisa Sandler) #3

@kryten I can do this in a test page later, thanks. I’ll let you know when it’s published.


(Rob D) #4

Lisa, Stuart, please, let us know the solution – if you resolve this issue (and I’m sure you will). Might turn out helpful for me, as well. I get something similar with one of my pages, even though there is no Yuzool stuff on it…


(Lisa Sandler) #5

Here is the page: https://www.lisasandlerphotography.com/client-products/payment/


(Michael Frankland) #6

Looks fixed @LSPhoto - great job. Was it a simple CSS fix you applied? :slight_smile:


(Lisa Sandler) #7

Getting there… @kryten is still helping me figure it out :slight_smile: CSS didn’t work. He made adjustments to the stack. The kerning is still off… See overlay of Stripe page and regular page.


(Lisa Sandler) #8

@kryten got it fixed for me, yay! He revised the Stripe stack and got rid of the styling. Now my own styling is working.
thanks again, Stuart :slight_smile:


(Stuart) #9

My pleasure @LSPhoto

Thanks for choosing Yuzoolthemes.


(Lisa Sandler) #10

and thank you again for the awesome support!


(Michael Frankland) #11

Thanks again Lisa and @kryten did an amazing job fixing up this issue :slight_smile:


(Stuart) #12

Hi @Rovertek

The issue with the page was resolved in the stack by removing some CSS styling rules that were not a good fit for the page supplied by @LSPhoto

By all means provide a link to your troublesome page ( either here or PM me ) and I’ll be happy to take a look and see what can be done.


Mobile website page issue
(Rob D) #13

Hi, Stuart,

You are one of the most helpful (if not THE most helpful) people within developers’ community. I am very grateful for that. I am sending you the PM with the details (the footer in one page renders differently than in other pages).


(Lisa Sandler) #14

It was a Yuzool product (Stripe) I was having issues with specifically. I’d never seen this before. As he works with @yuzool, Stuart was able to delete the styling from it and give me an updated Stack.

Hopefully he can help you, but if it’s not a Yuzool product, I’d maybe also reach out to the developer (if not Yuzool) of the stack on the page that is causing it.