Upgrade to 7.0 from 6 but big trouble~~


(chang) #1

Please help about what happen while I upgrade to R7 and open my R6. file meanwhile publish.

BUT! after some error, finally he did upload. And I found website shows nothing.

And then I directly go back to R6. Try to publish. However, shows some error. And then after upload.

I try open website. But read very very slow ! and can’t or sometimes open…

I don’t know what I can do…and it did some trouble for me…


(chang) #2

Update ! …

I try to publish by R6.4 again… Though get some error log but finally after published.

It go back to R.6 website design now. So, I’m very afraid about my R.7

If I use it to edit, should I do anything before I open my R6.4 edit file and finally can publish without problem?


(Scott Steven) #3

I would check with hosting provider on your settings to see why your getting into trouble


(chang) #4

Mr. Steven, Thank you for the reply. I use R6.4 and now I don’t want to publish with R7 now in case some issue.
And if there is any possible about theme? cause while I open it, it pop up says lost theme. but after it can open on the edit mode. and I’m using hostgator now for my website.

So, I will try again maybe after some time … then update here again if any.
some log :
2016/5/27 下午6:54:25.536 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.548 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199d0b7f0>.
2016/5/27 下午6:54:25.548 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.550 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199e16500>.
2016/5/27 下午6:54:25.551 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.553 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199f10a90>.
2016/5/27 下午6:54:25.553 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.584 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199d0b9c0>.
2016/5/27 下午6:54:25.584 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.842 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199e16e90>.
2016/5/27 下午6:54:25.843 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.844 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199f0e610>.
2016/5/27 下午6:54:25.844 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:25.847 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199e16510>.
2016/5/27 下午6:54:25.848 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.603 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199c18d90>.
2016/5/27 下午6:54:26.603 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.635 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199e16510>.
2016/5/27 下午6:54:26.635 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.743 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199f0e610>.
2016/5/27 下午6:54:26.743 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.744 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199f0e610>.
2016/5/27 下午6:54:26.744 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.765 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199c18ca0>.
2016/5/27 下午6:54:26.765 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.766 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199f0e610>.
2016/5/27 下午6:54:26.766 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.795 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199d0afe0>.
2016/5/27 下午6:54:26.795 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.797 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199d0b7f0>.
2016/5/27 下午6:54:26.798 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)
2016/5/27 下午6:54:26.807 iconservicesagent[388]: -[ISGenerateImageOp generateImageWithCompletion:] Failed to composit image for descriptor <ISBindingImageDescriptor: 0x7fc199e16500>.
2016/5/27 下午6:54:26.807 quicklookd[2598]: Error returned from iconservicesagent: (null)


(Scott Steven) #5

First lets look at the theme issue. After installing RW 7 and copying all the add ons over you need to restart RW 7 for them all to show up. Then check if the theme is there, you can if need be copy it from the old RW 6 location over to the new RW 7 Addons location if need be.

If that works I would highly recommend using RW7 as its the first version of RW that I have had consistent success with, in regards to FTP.

Now for the error is the server your publishing to an OS X Server?


(Scott Steven) #6

if these are not FTP errors but errors on you system you may want to look at this Apple support thread in relations to this kind of error

https://discussions.apple.com/thread/6553191?start=0&tstart=0