(Solved) Impact stack & Total-CMS_ Fatal Error displayed on Preview (!)


(Adriano ) #1

Hello everyone,

I am using RW7.
I am trying to set up a banner using Impact Total CMS Impact Slide. As you can see from the picture below I set it up to display the blog’s article main image. The page is index.php

What I get in preview is a slide show of these messages: (!) XD

What am I doing wrong? Any suggestions?

Thank you :slight_smile:


(Paul Dennison) #2

Have you published your project?


(Joe Workman) #3

Do you have a CMS Core stack on the page?


(Adriano ) #4

Hello Paul,

I just published it. I didn’t before. Thanks.

As soon as the publishing was complete this message popped in (see picture below):

I pressed okay, but I didn’t really change anything as I don’t have a clue of what this message is referring to. I think this is the reason I am having an issue here.

On the live server, after I published the changes, the total-CMS impact stack is not showing. The strange message I get in the preview inside RW is not showing.

Something is telling me I am close to find out what’s the problem. I think I need to tweak something on Mozilla.

What do you think?


(Joe Workman) #5

The message says that you have both an index.html and index.php files on your server. You will need to FTP onto the server and manually delete the index.html file. If you are using Total CMS, then the pages need to be php.


(Adriano ) #6

Hey Joe,

I just removed the index.html.
And, most importantly, I added the CMS stack in the page. :slight_smile:
Now, It’s working (yay, yes!)
Thanks for your advice.